پوشیدن گوگل گلس تجربه ای است که توضیح آن واقعا سخت است. وقتی به افراد می گویی این گجت یک صفحه مجازی ایجاد می کند که به نظر می رسد جلوی چشم تان شناور است، آنها تمایل دارند این گونه بپندارند این صفحه بسیار مزاحم بوده یا باعث حواس پرتی است. اما ماجرا این است که واقعا صفحه مساله مهمی نیست و تنها هنگامی آنجا است که روشن می شود.
تصویر مجازی که گوگل گلس از درون شیشه عینک خود به شما نشان می دهد، به صورت شناور چند متر جلوتر از شما حس می شود. اگر چه، همان طور که می بینید این تصویر بسیار نازک است. گوگل می گوید مانند این است که از فاصله ۲.۵ متری به نمایشگری ۲۵ اینچی نگاه کنید.
بیشترین پیامی که شما روی صفحه این گجت خواهید دید، ok glass است. هرگاه برای فعال سازی عینک هوشمند بخش لمسی کناری را تپ می کنید یا اینکه سرتان را رو به بالا حرکت می دهید، با این پنجره روبرو می شوید. دیدن این پیام بدان معنی است که گلس اکنون فعال شده و آماده شنیدن پیام صوتی شما است. خب، بگویید ok glass تا سفر کوتاه مان را شروع کنیم.
تنها یک حرکت ساده با آخرین نتایج مسابقات ورزشی فاصله دارید.
صفحه آنقدر بزرگ است که هر بار یک جمله یا یک متن ساده فیدبک را به شکل کاملا مناسبی نمایش دهد. برای نتایج و متن های طولانی تر، فونت ریزتر می شود و شما حداکثر دو جمله را در هر صفحه خواهید دید.
اگر چه عکس ها در گوگل گلس چندان عالی به نظر نمی رسند، اما شما می توانید به راحتی محتوای آنها را تشخیص دهید. و البته هنگامی به دیگر ابزارهای نمایش ارسال می شوند، نتایج بسیار بهتر خواهد شد.
اغلب پیام های اطلاع رسانی و اخطار شامل سرتیتر و عکس هستند. همان طور که این پیام مربوط به سایت Reddit این گونه است.
افکت طیف نور چند رنگی معمولا برای چشم شما قابل تشخیص نیست و تنها توسط دوربین ثبت می شود. این عکس در فضای باز ثبت شده است و این اثر به دلیل تابش نور خورشید و بازتاب آن از صفحه عینک به وجود آمده.
پیام آگاه سازی اپلیکیشن سایت نیویورک تایمز به شما اعلام می کند چه تعداد مقاله و مطلب جدید در انتظار مطالعه هستند. همانند Reddit، می توانید با تپ کردن روی صفحه لمسی سمت گیجگاهی عینک، سرتیتر این مقالات را ببینید.
این همان چیزی است شما هنگامی که قصد استفاده از تویتر را دارید، آن را خواهید دید. اپلیکیشن GlassTweet جزو برنامه های جانبی است که توسط توسعه دهندگان برای گوگل گلس تولید شده و تقریبا اجازه اشتراک هر چیزی را از طریق تویتر می دهد.
هنگامی شما درخواست تعیین مسیر می کنید، گوگل گلس ابتدا نشانی فعلی شما را چک کرده و درخواست تایید آن را می کند.
این، رابط کاربری مسیریابی با استفاده از مپز گوگل است. مکان نما همراه با چرخش سر شما به جهات مختلف، حرکت می کند.
برنامه جهت یابی در حالت دو بعدی، نقشه را از نمای بالا و همانند دید یک پرنده به شما نشان می دهد.
پیغام های خطا کاملا مشخص و واضح هستند.
صفحه تنظیمات اصلی به شما اجازه می دهد که از اتصال یا عدم اتصال وای فای مطلع شده و میزان باتری باقی مانده را هم ببینید.
خب، حالا نظر شما درباره گوگل گلس چیست؟ آیا برای داشتن چنین گجت جذاب و گرانقیمتی ترغیب گشتید؟ یا اینکه اکنون دیگر مطمئن هستید با ابزاری غیر کاربردی و تفننی سر و کار دارید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
منبع : نارنجی