دورکاری این روزها به یک روش محبوب برای کارمندان هندی تبدیل شده است و طبق آمار موجود بیش از نیمی از کارمندان هندی کارهای روزانه خود را در منزل دنبال میکنند و در مقابل 34 درصد کارمندان در اندونزی، 30 درصد کارمندان مکزیک و حدود همین درصد از کارمندان در کشورهای آرژانتین، آفریقای جنوبی و ترکیه به دورکاری مشغول هستند.
اما با این وجود انجام فعالیتهای کاری روزانه از راه دور هنوز به روشی معمولی در کشورهای مجارستان، آلمان، سوئد، فرانسه، ایتالیا و کانادا تبدیل نشده است و در این کشورها کمتر از 10 درصد جمعیت کاری مشغول به دورکاری هستند.
کارِن گاتفرید، مدیر تحقیقات مرکز Ipsos Global Public Affairs که مدیریت این پروژه تحقیقاتی را نیز به عهده داشته است توضیح داد: «این در اصل روندی است که در کشورهای در حال توسعه دنبال می شود و من هنوز مطمئن نیستم که غرب این روند را به طور کامل به همین صورت دنبال کند».
او توضیح داد که این روش کاری مزایای بسیاری دارد و هماکنون آمریکای شمالی و اروپا به این نتیجه رسیدهاند که دورکاری میتواند برای خانمها مزایای فراوانی به همراه داشته باشد. این روش کاری استرس کمتری ایجاد میکند و تعادل بهتری را بین محیط کار و زندگی شخصی برقرار می سازد.
دورکاری در اصل به شیوه از کار اطلاق می شود که کارمندان میشود که به صورت دور از محیط کار فعالیت روزانه خود را انجام میدهند و از طریق پست الکترونیکی، تلفن یا گفتوگوهای اینترنتی آنلاین به صورت روزانه با محیط کار خود در ارتباط هستند.